Izaberite torbu po vašem ukusu

Izaberite torbu po vašem ukusu

U prodavnicama viđate mnogo torbi. Manje-više sve su one lijepe i lako je upasti u zamku te kupovati i one koje vam trebaju i one koje vam ne trebaju. Ako u jednom trenutku imate više od pet nosivih torbi u ormaru, možda ste pretjerali. Torba za svaki dan je praktična, udobna i odgovara uz većinu garderobe i obuće. Tu je i torba za navečer. Ako ćete negdje prespavati, neće vam biti dovoljna dnevna torba. Torba za takvu priliku ne smije biti prevelika (poput putne), ali ipak u nju trebaju stati kozmetika i odjeća za sutra.

image

Torba za kupovinu. Ništa nije stilskije od eko-stila. Možete je nositi za svaki odlazak u trgovinu umjesto plastičnih vrećica. U torbu za izlaske i svečane prilike ćete staviti tek nužne sitnice. Ona bi trebala biti u neutralnim bojama kako bi pristajala uz većinu vaše odjeće.

Torba po vašem ukusu. Svaka žena bi trebala imati jednu torbu kojom može izraziti osobnost. Takva torba odskače u bojama i uzorcima od onoga što viđamo na ulici, ali u potpunosti se uklapa u vaš stil.

Modela torbi imate veoma mnogo, na vama je da izaberete koji želite.

Leave a Reply