Uz podršku s tribina do pobjede protiv Sloge

Nismo u situaciji da preuzimamo ulogu favorita, ali tvrdim da će momci dati sve od sebe i ostaviti srce na terenu, kaže Sead Lagumdžija, pomoćni trener i trener golmana u RK Bosna Sarajevo

Rukometaši sarajevske Bosne u 20. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine u dvorani “Ramiz Salčin” na Mojmilu dočekuju dobojsku Slogu. Studenti se nalaze u teškoj poziciji i na posljednjem mjestu, te se nadaju da dobrim partijama na domaćem terenu mogu sačuvati nadu u opstanak.

– Očekujemo trijumf. Naravno, nismo u situaciji da preuzimamo ulogu favorita, ali tvrdim da će momci dati sve od sebe i ostaviti srce na terenu, kako bi došli do vrijednih bodova. Neće biti lako, jer je Sloga stvarno kvalitetna ekipa i sigurno da će u Sarajevo doći po bodove, govori pomoćni trener i trener golmana studenata Sead Lagumdžija i dodaje:

– Imamo vrlo mladu ekipu, koja se ne predaje i jasno je da će tako biti i u ovom meču. Drago nam je i da se veliki broj navijača vratio u dvoranu, tako da nam je to još jedan motiv više u meču protiv Sloge, ali i u svakom narednom, kako bismo dobrim igrama i osvajanjem bodova možda na kraju uspjeli izboriti opstanak.

Leave a Reply

Your email address will not be published.