Josip Jugo, tridesetdvogodišnji momak iz Sarajeva, odlučan je u namjeri da ove godine na more ode s dobrom figurom, zbog čega je iznajmio privatnog trenera koji ga uči kako se pravilno uvlači stomak.

On je uplatio 12 termina vježbi što je, po njegovom mišljenju, više nego dovoljno za postizanje željenih rezultata.

“Bez ikakve dileme, muškarac bez stomaka, na plaži, izgleda mnogo ljepše i privlačnije. Svjestan sam svojih nedostataka, moram priznati i da sam malo navukao komplekse zbog stomaka na kome se jasno vidi nataloženo salo. Ipak, suočio sam se njima i spreman sam da radim na sebi kako bih ovo ljetovanje proveo potpuno opušten i, tko zna, možda našao djevojku. Na vrijeme sam počeo sa vježbanjem, radim s trenerom koji ima dosta iskustva. Zahvaljujući njegovim savjetima već sam uspio da ispravim neke greške koje sam ranije činio prilikom uvlačenja stomaka. Svim muškarcima koji imaju isti problem bih preporučio da pođu mojim stopama i tako se oslobode nesigurnosti koju višak kilograma nosi sa sobom”, poručuje Josip.

Njegov trener Dino kaže da većina muškaraca griješi prilikom uvlačenja stomaka i da je poznavanje pravilne tehnike neophodan uvjet za uspjeh.

“Dosta muškaraca očekuje rezultate preko noći, a to je nemoguće. Da bi vaš stomak izgledao ravno i zategnuto potrebno je uložiti dosta truda i upornosti. Iza mene je dugogodišnje iskustvo, predajem sistem vježbi koji sam lično razvio tijekom ljetovanja i zato svojim učenicima mogu da garantiram uspjeh“, tvrdi ovaj eminentni stručnjak.

On ističe da primjena njegovog metoda isključuje sve negativne efekte uvlačenja stomaka i da oni koji prođu cio kurs mogu da ljetuju bez ikakvog blama i, pri tom, dišu punim plućima.Author: satro.info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here