Odnos između i bivših (ili sadašnjih jer nikom to nije baš najjasnije) supružnika, Kristine Kije Kockar i Slobodana Radanovića, i dalje je pod budnim okom javnosti, a posebno njihovih fanova koji s nestrpljenjem iščekuju rasplet ovog eksplozivnog ljubavnog odnosa.

Budući da je njihova ljubav i prevara i generalno odnos obilježio prvu sezonu popularnog reality show programa Zadruga, čelnici ove emisije odlučili su da na Trgu Republike u Beogradu organizuju obilježavanje datuma kada je Sloba prvi put prevario Kiju sa Lunom koja je trenutno učesnica drugog serijala Zadruge.

“Jeste, jeste, upravu ste, vama nikad ništa ne promakne. Zaista je u planu manifestacija kojom ćemo obilježiti rođenje potpuno nove vrste reality show programa u svijetu. Da Sloba nije prevario Kiju prošle godine, vjerovatno bi Pink do sada propao, tako da, pravo da vam kažem, iako mi je malke žao što su oni godinu dana patili, drago mi je da sam uspio da unovčim tu patnju. Za dan obilježavanja ovog događaja pripremili smo najrazličitije sadržaje i ovom prilikom pozivamo sve fanove Zadruge da dođu i simboličnim paljenjem svijeća i naknadnim partijem obilježe dan kada sam ja postao milioner. Pored ovog svečanog čina za sve učesnike planirane su igre bez granica sa različitim kategorijama kao što su “Prevari ženu”, “Kratki seks u štali”, “Gdje su mi gaće?”, “Luna se zaljubila”, “Ja nosim svoj krst”, “Ja sam ti zakonita supruga” kao i mnoge druge”-izjavio je za naš portal vlasnik i alfa i omega Zadruge Željko Mitrović.


Manifestaciji će prisustvovati mnoge znane i neznane javne ličnosti poput Mace Diskrecije, Lune Đogani, Kije Kockar, Slobodana Radanovića, izvjesnog Mikija, te mnogobrojni drugi sponzori, starlete i pjevači.Author: satro.info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here