Naučnici s MIT-a proteklih 12 godina vršili su tajno istraživanje učinka mješavine vode i žute tempere na ljudski organizam. Nakon mukotrpnih analiza i mjerenja, na uzorku od jedne žene dokazali su da upravo ova kombinacija nevjerovatnom brzinom otapa salo i skida kilograme, uz minimalne fizičke napore.

Pedesetogodišnja M.C. podvrgnula se ovom istraživanju kao dobrovoljka. Prilikom početnih testiranja bila je teška 168 kilograma i visoka 171 centimetar. Za samo 12 godina uspjela je kilažu spustiti na 70 kilograma koristeći čarobnu mješavinu obične vode i žute tempere. U omjeru dva litra vode i 12 centilitara žute tempere svaki dan, uz samo osam sati vježbanja svaki dan, već je u trećoj godini uspjela izgubiti čak 300 grama. Kasnijim povećavanjem doze žute tempere u vodi uspjela je za šest godina izgubiti još 800 grama.

Jela sam istu hranu kao i prije, kad sam bila debela krava. Dakle svako jutro makarone sa sirom, pa onda pizza, pa onda prije ručka mala užina, neka pljeska, pa ručak. O večeri da i ne pričam. I opet sam rapidno gubila kilograme. Već u desetoj godini bila sam kilo i po lakša nego kad sam krenula s ovim čarobnim napitkom”, kaže M.C.

U 12. godini ovog testiranja podvrgnula se operacija i liposukciji masnog tkiva gdje su joj iz tijela izvadili skoro sto kilograma sala.

“Da nije bilo čarobnog napitka vode i žute tempera i sad bi bila krmača. Neće vjerovati, ali svo salo bilo je žuto i tako im je lakše bilo pronaći ga i izvaditi. Ko zna šta bi sada bilo da nisam probala čarobni napitak”, dodala je M.C. tvrdeći kako svi trebamo probati ovaj tretman

Iz MIT-a ističu kako je tretman s vodom i žutom temperom puno bolji od npr. tretmana s vodom i krastavcima, vodom od paradajza, vodom s dodatkom ničega, te drugim “bullshit novim vodama na tržištu koje vam otapaju salo”.

Coca Cola razmišlja o ulaganju u ovu vrstu napitka, a u ponudi će biti i napitak sa 12 grama šećera na 100 mililitara.Author: satro.info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here